Детоксикация

Детоксикация

Детоксикация - първата стъпка към възстановяването. Център за психологическа помощ и подкрепа On Life е помогнал на много пациенти да се върнат към пълноценен живот, които съвсем не отдавна са страдали от пагубното въздействие на наркотичните вещества и алкохолът. В болшинството случаи, зависимият бива уговорен от близките си да постъпи на лечение. Много зависими са виждали сълзите на родителите си и са били на крачка от смъртта. Но даже такива страшни събития не могат да бъдат достатъчен аргумент и стимул за болния, за да направи той първата крачка към възстановяването и да измени живота си. Единствено опитните специалисти, психолози и психотерапевти, могат да намерят необходимата мотивация за зависимия, която може да пробуди в човека желание за живот, да започне всичко от начало.

Детоксикацията на организма при зависимите се явява първият, главен етап на възстановяването. Такъв подход в лечението позволява облекчено излизане от абстиненция и помага на зависимият да се приближи към желаното възстановяване.

В програмата на детоксикация, която ние предлагаме се използват ниско токсични медикаменти. Тя е ефективна при лечението на всички видове зависимости. Детоксикацията спомага за пречистването на организма от токсините натрупани в следствие на употребата. След завършването на процедурата, организмът на зависимият възвръща своята функционална способност да се детоксикира самостоятелно. Тази програма е подходяща за пациенти във всяка възраст, независимо колко време са употребявали.

Детоксикацията на организма предложена в NewLife BG съчетава високата ефективност с безопасността.